Wie ben ik

Hi, Ik ben Vera.

Welkom bij mijn bloemenhuis te Edegem (2650, Antwerpen).

Wat begon als een persoonlijke blog en creatieve uitlaatklep, groeide uit tot een lokale onderneming in bijberoep  (vandaar de postcode 2650) met ontzettend veel goesting om écht je goesting te mogen doen. Zo werd mijn thuis letterlijk mijn droogbloemenhuis. Oh yes, ik mag mensen gelukkig maken met mijn bloemencreaties op maat - hoe zalig is dat? Voor welke gelegenheid dan ook, alhoewel ... moet er altijd een gelegenheid zijn?!  Flowers just make you happy and bring color to your life.

Naast het gedeelte maatwerk, heb je #grijpjekrans.
Gewoon je goesting doen en dat buikgevoel volgen. Met eindeloze emmertjes liefde ipv water. Zo ontstaan er vele creaties in mijn bloemenhuis.
They are one of a kind én voor de snelle beslissers. Ook deze creaties vind je terug in mijn webshop. Tenminste als ze al niet verkocht zijn via Social Media natuurlijk (eerst is eerst), dus volg zeker mijn Instagram en Facebookpagina om jouw unieke creatie op de kop te tikken.

Bring happiness to you and me ... en kiezen vanuit het buikgevoel. Dat onderdeel is eveneens leidend in de items die je kan vinden in de webshop.  Als mijn buik een vreugdesprongetje maakt, ben ik verkocht.En hopelijk jij ook... maar twijfel niet te lang want de voorraad is steeds beperkt.

Niet gevonden wat je zocht in de webshop?
Vertel me jouw moment dat je in de bloemetjes wil zetten en ik haal met veel liefde mijn toverstaf boven om op maat voor bloemenmagie te zorgen (huwelijk, feest, ...)

Volg dat buikgevoel zou ik zeggen, Grijp je kans!
Dat deed ik ook en zo ontstond Krans2650.
WELKOM!

Liefs,
Vera